Poista viimeksi nähty Google Hangouts käytöstä

Vaikka tarjolla on myös muita hyviä vaihtoehtoja, kuka tahansa, joka etsii tehokasta tapaa viestiä viestien, äänen ja videon välityksellä ystäviensä kanssa, käyttää Google Hangoutsia edelleen. Hangoutsilla on tietysti, kuten muillakin sen tyyppisillä palveluilla, tapa tietää, mitkä kontakteistasi ovat verkossa tai milloin he käyttivät sovellusta viimeksi. Jos haluat hieman yksityisyyttä, voit poistaa tämän ominaisuuden helposti käytöstä, kuten alla olevasta artikkelista näet!

Poista viimeksi nähty

Voit tehdä tämän millä tahansa alustalla, koska valikot ovat melkein identtiset jopa Hangouts-sovelluksissa. Opetusohjelmaamme käytämme verkkoversiota, johon pääset helposti tämän linkin kautta.

Kun olet kirjautunut sisään, näet Hangouts-aloitusnäytön yhteystietojesi tai keskustelujesi kanssa. Lisäksi sinulla on joitain vaihtoehtoja, sinun on napsautettava "Valikko" -painiketta, kuten korostimme alla olevassa kuvassa:

Näet vielä muutamia vaihtoehtoja, mutta sinun on jatkettava valitsemalla sivun alaosassa oleva "Tiedot" -painike.

Uusista käytettävissä olevista vaihtoehdoista huomaat, että ensimmäinen on ”Näytä milloin viimeksi ollut aktiivinen”, joka otetaan käyttöön oletuksena.

Napsauttamalla vain tämän vaihtoehdon vieressä olevaa sinistä painiketta, se poistaa sen käytöstä. Voit muuttaa sitä milloin tahansa myöhemmin.

Joten nyt voit käyttää Hangoutsia helposti ja huolehtimatta siitä, tietävätkö muut aktiviteetteistasi vai eivät. Ainoa haittapuoli on, että et myöskään näe muiden ihmisten tilaa.

Piti Hangouts-vinkkejä

Voitko poistaa käytöstä Google Hangouts -tilan "viimeksi nähty" -ominaisuuden? Muista jättää kommenttisi kertomaan meille, että kaikki meni hyvin tai onko sinulla kysyttävää.

Mielenkiintoisia Artikkeleita